Portfolio: Ervaringen Bureau

Marketing en trends

Dr.Susanne Piët adviseert en begeleidt bij het op de markt zetten van een merk, een imago, een product of een dienst, uiteraard met oog voor de belevingskant.

. Hoe beleef je een drankje dat claimt een originele, unieke, pro-biotische bijdrage te zijn aan de gezondheid?

. Een grote retail organisatie zoekt (en vindt) met haar oorspronkelijke eigen en licentie winkelketens nieuwe markten en een nieuw imago.

. Een groot automobielbedrijf zoekt een nieuwe aanpak voor beleving van zijn merk.

. Het groot onderzoekslaboratorium zoekt grotere waardering in de beleving voor de maatschappelijke relevantie van het onderzoek, op het gebied van ruimtevaart,vliegtuigbouw en systeembeheersing.

. Een grote stad als merk? Hoe maak je het imago van een stad? Advisering aan een van de vijf grootste Nederlandse gemeentes.

. Een publieke omroeporganisatie zoekt eigentijdse invulling van identiteitsbeleving in een veranderend medialandschap. Lidmaatschap Programma Adviesraad en advisering.

. Hoe benader je de thematiek van voorbehoedsmiddelen voor vrouwen (en artsen) die leven in een moderne maatschappij? Opdracht farmaceutische industrie.

. Verschillende reclame en ontwerpbureaus willen intern hun kussens opschudden en vragen om een reeks sessies. Wat is een eigentijdse opvatting van een campagne? Hoe benader je de Emotiemarkt? Welke markten zijn er en met welke psychologische technieken kun je ze benaderen?